verhuur

Verhuur

Onze afdeling Rentals is gespecialiseerd in het aanhuren en verhuren van gestoffeerde - en gemeubileerde vrije sector woningen van particulieren of van beleggers in de Haagse regio, alsmede in Rijswijk, Voorburg en Wassenaar aan expatriates.

In de Haagse regio is een groot aantal internationale instellingen en (hoofd)kantoren van multinationals gevestigd. Tijdelijke werknemers van over de hele wereld leveren een belangrijke bijdrage aan deze organisaties en aan onze economie.

Al 40 jaar brengen we huurder en verhuurder bijelkaar, met een realistische- en persoonlijke aanpak.

Uw huis verhuren

Verhuur van een woning kan een aantrekkelijke optie zijn wanneer deze gedurende langere tijd niet bewoond is of wanneer u wilt investeren in onroerend goed.

Besluit u via ons kantoor uw woning(en) voor de verhuur aan te bieden, dan kunt u rekenen op 40 jaar ervaring, die we voor u inzetten. In combinatie met de afdeling Vastgoedmanagement, die uw woning voor u kan beheren, levert dit een concept op, dat u ontzorgt.

U ontvangt vrijblijvend een inrichtingsadvies over hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken, gebaseerd op onze kennis en ervaring van wat de woonwensen van expatriates (zgn. expats) zijn. Voor de uitvoering van de werkzaamheden kunnen de diverse door ons geselecteerde aannemers u behulpzaam zijn.

Wij maken een omschrijving met kleurenfoto’s voor plaatsing op diverse sites op het internet, verstrekken informatie over uw woning aan potentiële cliënten en verzorgen de bezichtigingen. Is de geschikte huurkandidaat gevonden, dan brengen we de overeenkomst tot stand in overleg met u, stellen de huurovereenkomst op en regelen de administratieve afhandeling tot en met de overhandiging van de sleutel.

Bent u geïnteresseerd?

neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs:

Monique van Duijne

Telefoon +31 (0)70 – 352 68 00

Mobiel +31 (0)6 - 51 222 034

E-mail m.vanduijne@makas.nl

Werkwijze en verhuurproces

Goed onderhoud is belangrijk en verhoogt het woongenot. Het grootonderhoud komt voor rekening van de eigenaar en regelen wij voor u. Klein onderhoud doet u in de meeste gevallen zelf en is voor uw rekening.

In de bijlage Wie doet wat vindt u een overzicht wie in hoofdlijnen voor welk onderhoud verantwoordelijk is. Controleert u ook uw huurcontract, op sommige punten kan dit afwijken.

Download "wie doet wat" bijlage

 
 
De verhuur van een woning vraagt om een nuchtere en zakelijke aanpak. Het gaat immers om een zo gunstig mogelijk verhuurrendement.
 • het intakegesprek
 • vrijblijvend inrichtingsadvies om de verhuur positief te beïnvloeden
 • maken van een beschrijving en kleurenfoto’s
 • na uw goedkeuring aanmelden op diverse sites
 • informatie geven en uw woning aanbieden bij clienten
 • afspraken maken en doen van bezichtigingen
 • beoordelingen biedingen en financiele gegevens
 • advies inzake de bieding
 • onderhandelingen voeren op basis van de marktkennis
 • opstellen huurcontract NVM (april 2007)Nederlands of Engels
 • laten ondertekenen van het kontrakt en ontvangst huur en waarborgsom
 • inchecken van de woning en opstellen van conditierapport
 • administratieve afhandeling
 • afsluiten gas, water en licht.

Wilt u verder ontzorgt worden en wilt u de verdere werkzaamheden, die een eigenaar verricht uit besteden, dan zorgen wij ervoor dat uw woning beheerd wordt. Alle zaken, die een eigenaar doet, worden u dan uit handen genomen. Onder de dienst “’Vastgoedmanagement”’ vindt u de verdere informatie hierover.

Ook na het afronden van het verhuurproces zijn wij bereikbaar voor vragen.

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?