Over de Makelaars Associatie

De Makelaars Associatie bestaat 45 jaar en is deels een familiebedrijf. Kenmerkend voor ons kantoor is de lange termijn focus en een stevige financiele basis. Onze organisatie is praktisch ingericht en informeel, we hebben korte communicatielijnen en zijn flexibel, zodat we kunnen inspelen op de wensen van de cliënt.

Onze clienten

Onder onze cliënten bevinden zich particulieren, multinationals – en MKB bedrijven, overheidsinstellingen, institutionele beleggers en non-profitorganisaties. Onze dienstverlening is erop gericht een lange termijn relatie met cliënten aan te gaan, gebaseerd op de vertrouwensband en relatie, die wij met onze klanten opbouwen en actief in stand houden. Cliënten kunnen gebruikmaken van onze brede dienstverlening en de kennis, die wij vanuit de verschillende disciplines hebben opgebouwd.

Onze dienstverlening

Wij hechten er waarde aan onze cliënten op integere en deskundige wijze te adviseren en willen een betrouwbare partner zijn in de advisering omtrent vastgoed, vandaar ook ons motto:

"Meer kennis in huis"

 

Die deskundigheid en integriteit koppelen we aan een betrokken persoonlijke advisering, waarbij we onze cliënten maatwerk willen bieden. Alle diensten op het gebied van onroerend goed hebben wij in huis en daar zijn we trots op. We zijn er voor ú. Bij deze brede dienstverlening zijn veel combinaties te maken waar cliënten gebruik van kunnen maken, zoals aankoop, geldverstrekking, ondersteuning bij verbouwing of verhuren, verbouwen en managen van de woning. Goed advies van ervaren mensen kan u veel geld besparen, de vraag is dan ook; Wat leveren onze diensten u op, in plaats van; wat kosten onze diensten. Onze financiële situatie en ervaring stellen ons in staat om voor 100% met u mee te denken, zakelijk en helder advies te geven, integer en deskundig. Zoals wij al 45 jaar doen.

Maak kennis met het team


Peter van Duijne (P.)

NVM makelaar o.g. - RMT taxateur - Directeur

Telefoon 06 53 18 66 54

 

mr. Monique van Duijne (M.)

Vastgoedmanagement - Verhuur - Directeur

Telefoon 06 51 22 20 34

 

Michel Pluijm (M.J.M.W.)

NVM makelaar o.g. / B.O.G. - RMT taxateur - Directeur

Telefoon 06 51 19 25 38

 

Jeroen Janmaat (J.J.B.) - KRMT

Vastgoedmanager afd. Vastgoedmanagement

Telefoon 06 24 67 55 33

 

Karen Grabowsky

Afdeling Vastgoedmanagement 


 

Reshma Mangon (R.)

Afd. Vastgoedmanagement 


 

Daniël Riem (D.F.)

Bouwkundig opzichter afd. Vastgoedmanagement 


 

Astrid Veldhuisen

Afdeling Vastgoedmanagement / Onderhoud


 

Rob Moree

bouwkundig opzichter afd. Vastgoedmanagement


 

Jeffrey Kaan

Financieel medewerker vastgoedmanagement en vve’s


 

Elies van Laer

Officemanager
 


 

Quincy Leyendekkers

secretaresse