Aanhuur

Onze afdeling Rentals is gespecialiseerd in het aanhuren en verhuren van gestoffeerde - en gemeubileerde vrije sector woningen van particulieren of van beleggers in de Haagse regio, alsmede in Rijswijk, Voorburg en Wassenaar aan expatriates.

In de Haagse regio is een groot aantal internationale instellingen en (hoofd)kantoren van multinationals gevestigd. Tijdelijke werknemers van over de hele wereld leveren een belangrijke bijdrage aan deze organisaties en aan onze economie.

Al 40 jaar brengen we huurder en verhuurder bijelkaar, met een realistische- en persoonlijke aanpak.

Huren voor uw mederwerkers

Zoekt u voor uw medewerkers, die vanuit het buitenland komen tijdelijk geschikte woonruimte, dan bent u bij de Makelaars Associatie aan het goede adres. Al 40 jaar geven wij ‘expats” een home. Een huis waarin zij zich thuis kunnen voelen.

Het aanbod van gestoffeerde / gemeubileerde huizen en appartementen voor ’expats’ is mede vanwege de kredietcrisis zeer groot en daardoor een doolhof geworden. Uw medewerkers moeten veel werktijd besteden aan het zoeken naar geschikte woonruimte, die aan alle criteria voldoet.

Wij helpen hen door hun wensen te inventariseren, hen rond te leiden en voorselectie te doen, zodat op een efficiente manier een woning kan worden aangehuurd, de medewerker snel ingeburgerd raakt en zich weer op het werk kan richten.

Onze adviseurs beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Zij huren niet alleen aan, maar verhuren ook en kunnen te allen tijde beschikken over de praktische kennis en ervaring bij de afdeling Vastgoedmanagement, waar zo’n 1500 woningen beheerd worden.

De praktijk leert, dat dit goed werkt, er gaat geen onnodige werktijd verloren. In 40 jaar hebben wij voor vele bedrijven, waaronder ook multinationals en ambassades werknemers ondergebracht.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over het aanhuren via de Makelaars Associatie?

neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs:

Monique van Duijne

Telefoon +31 (0)70 – 352 68 00

Mobiel +31 (0)6 - 51 222 034

E-mail m.vanduijne@makas.nl

Werkwijze en aanhuurproces

Bij de beoordeling of een woning geschikt is om aan uw medewerker aan te bieden letten wij op diverse zaken, zoals veiligheid van de woonomgeving, indeling en onderhoud van de woning en kwaliteit van de inrichting. Ook informatie over over internationale scholen, winkels in de buurt, openbaar vervoer en uitvalswegen mag niet ontbreken.

Een belangrijk punt is ook de prijs /kwaliteit verhouding van de gehuurde woning, doordat wij ook verhuren en beschikken over het uitgebreide NVM informatiesysteem kunnen wij de vraagprijs toetsen of deze marktconform is en onze onderhandeling daarop afstemmen.

Ook nadat de woning is aangehuurd, kunt u voor vragen bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?